Dit ben ik, Madelaine Martens. Een foto van mijzelf.

 

 
Ik ben Madelaine, 27 lentes jong, creatief, ondernemend, Perfectionistisch (ja, met de hoofdletter 'P') en eigenaresse van Bellaine. Ik help jou graag aan kwalitatieve, diervriendelijke en natuurlijke verzorgingsproducten die aansluiten bij jouw wensen. Daarom werk ik met het merk Phytorelax, voor de perfecte balans tussen natuur en wetenschap. Goed voor jou en voor onze planeet!

Over mij

Samen met mijn vriend Stephan en onze kleine rakker Bailey, woon ik in het toeristische stadje Ommen in het oosten van het land. Ik heb daar mijn eigen salon aan huis en dat bevalt me prima!

Jong, creatief, ondernemend & Perfectionist met de hoofdletter 'P'.

Ik ben een ontzettende perfectionist en zeker op zakelijk vlak geef ik niet graag dingen uit handen. Alles met betrekking tot mijn onderneming doe ik daarom zelf. Van het bouwen van de website tot aan de boekhouding en alles daar tussenin. Met zorg kies ik passende producten voor jou uit en voorzie ik je van advies voor een goede verzorgingsroutine en met liefde pak ik je bestelling vervolgens voor je in.

Nog een paar leuke weetjes over mij:
  • Ik ben vegetariër vanaf mijn 10e, maar eet al geen kip meer sinds ik 3 ben. Toen ontstond het eerste besef dat dat om een 'dood dier' ging en dat vond ik me toch een partijtje zielig! (Slim kind dat ik was) Inmiddels kies ik het liefst voor veganistische alternatieven, wat voor mij een belangrijke rol heeft gespeeld in de keuze voor mijn huidige assortiment.
  • Ik wilde vroeger altijd verloskundige worden. Dat riep ik al vanaf mijn 5e. Rond m'n 14e ontdekte ik mijn passie voor muziek en theater en zo ben ik uiteindelijk na de havo een toneelopleiding gaan doen. Inmiddels ben ik alweer zo'n 5 jaar werkzaam in de beautybranche. Niets is zo veranderlijk als een mens, zullen we maar zeggen!
  • Ik heb zelf een erg lastige en acné-gevoelige huid, wat mij een flinke tijd heeft tegengehouden om op de voorgrond te treden met mijn huidverzorgingsproducten. Het maakte me ontzettend onzeker en ik geloofde niet dat mensen mij serieus zouden nemen als ik zelf geen perfecte huid had. Nu probeer ik juist mijn moeilijke huid als een kracht te zien, om anderen te laten zien dat goede producten en een juiste routine het verschil kunnen maken.

Over Bellaine

Bellaine is officieel op 1 januari 2017 begonnen als nagelsalon onder de naam Nagelstudio It's Nailicious. De coronatijd gaf mij in 2020 de mogelijkheid om dit uit te breiden tot schoonheidssalon, wat toen al een poosje door mijn hoofd spookte. Tegelijkertijd met de veranderingen in de salon heb ik op dat moment ook mijn bedrijfsnaam veranderd. De nieuwe naam 'Bellaine' is ontstaan uit een combinatie van het woord bella ('schoonheid' in het Italiaans) en mijn voornaam.

Phytorelax biedt de perfecte balans tussen natuur en wetenschap.

Ik wist op dat moment meteen dat ik met het Italiaanse merk Phytorelax wilde gaan werken. Door de natuurlijke, biologische en plantaardige ingrediënten, de eerlijke prijzen en de elegante uitstraling was ik direct overtuigd en ook in de salon werden de nieuwe verzorgingsproducten vol enthousiasme ontvangen. Na een tijdje heb ik daarom besloten om naast mijn salon een webwinkel op te starten, met als doel ook mensen buiten mijn salon kennis te laten maken met de fantastische producten van Phytorelax. Dit doe ik inmiddels met zoveel plezier dat ik bewust de keuze heb gemaakt om minder uren in de salon te gaan werken, zodat ik meer tijd heb om te werken aan mijn webshop.

Over Phytorelax

De naam 'Phytorelax' spreek je uit als Fyto-Relax en bestaat uit het het Latijnse 'phyto', dat plant betekent en staat voor de natuurlijke en plantaardige ingrediënten, en het woord 'relax', dat logischerwijs staat voor rust en ontspanning. Het Italiaanse merk streeft naar de perfecte balans tussen natuur en wetenschap, wat resulteert in de meest krachtige en werkzame formules met een zo hoog mogelijke concentratie aan natuurlijke ingrediënten. Tijdens hun gehele productieproces houden ze zich vast aan hun acht waardes en zekerheden. Inmiddels koop je bij Bellaine zowel de biologische gezichtsverzorging, als de natuurlijke haar- en lichaamsproducten van Phytorelax. Uiteraard zijn alle producten 100% dierproefvrij en bijna allemaal volledig vegan!