Bijna iedere vrouw is verzot op mascara. Logisch ook, want het geeft de ogen een veel frissere en helderdere uitstraling. Maar het mooi aanbrengen van mascara vergt enige moeite, zeker als je van nature weinig krul in de wimperhaartjes hebt en dus ook nog met een wimperkruller aan de slag moet. Eerlijk is eerlijk, daar hebben we 's ochtends echt niet altijd zin in. Gelukkig is daar iets op bedacht! Door de wimpers te verven, kunnen we deze accentueren zonder dat hier mascara voor nodig is. Het geeft een natuurlijke look die tot wel 6 weken zichtbaar blijft en bestand is tegen zweten, tranen, douchen en zwemmen.

Naast het verven van de wimpers, kunnen we deze tegenwoordig ook liften. Tijdens deze behandeling worden de wimperhaartjes door middel van een lifting en fixeer vloeistof permanent gekruld en vervolgens met een keratine booster weer gevoed, waardoor ze langer en volumineuzer ogen en niet beschadigd raken tijdens de behandeling.

Omdat het uitvallen en opnieuw aangroeien van wimperhaartjes een natuurlijk proces is dat zich, wimper voor wimper, iedere 6 tot 9 weken herhaalt, zijn er na deze periode nieuwe, ongekrulde wimperhaartjes terug gegroeid en zal de wimperlift dus niet meer zichtbaar zijn. Desgewenst kan de behandeling vanaf dan weer worden herhaald.

Plan direct je afspraak in!

Terug