Kunstnagels worden gezet met gel of acryl. Met deze kunstproducten is het mogelijk om de nagels te verlengen en de vorm ervan aan te passen. Op deze manier behoort iedere lengte en vorm tot de mogelijkheden. Bij het plaatsen van het kunstproduct wordt er bij een verlenging gebruik gemaakt van sjablonen. Op deze manier hoeft er geen kunststof tip op de nagel gelijmd te worden, wat de natuurlijke nagel ten goede komt. Na het plaatsen van het kunstproduct kan de nagel in de gewenste kleur gellak afgelakt worden. Deze lak hardt uit onder een speciale led lamp, waardoor deze aan het eind van de behandeling gelijk droog is.
Opvulbehandeling
Na 3 à 4 weken is de nagel dusdanig gegroeid, dat er een opvulbehandeling nodig zal zijn. De kleur en een gedeelte van het kunstproduct zullen worden verwijderd, waarna het overgebleven restant opgevuld wordt en vervolgens in een nieuwe kleur gelakt kan worden. De nagels zien er na deze behandeling weer uit als een nieuw geplaatste set.
Gel of acryl
Er zijn een aantal verschillen tussen gel en acryl. Zo is gel flexibeler, maar daar tegenover is acryl een harder product. Gel hardt uit onder een lamp, terwijl acryl uithardt aan de lucht. Welke van deze twee kunstproducten het beste bij jou en je nagels past, zullen we bekijken bij de eerste afspraak.
Plan direct je afspraak in!
Terug