Bij Bellaine wordt er gewerkt met een basisbehandeling die uit te breiden is met één of meerdere extra elementen naar jouw wens. Op deze manier stel jij je eigen behandeling samen en heb je dus altijd een compleet gepersonaliseerde behandeling die bij jou past! Natuurlijk hoef je dit niet zelf te doen!  Als jij twijfelt welke behandelingen geschikt zijn voor jouw huid, neem dan gerust contact met mij op, zodat we samen een mooie behandeling samen kunnen stellen.

GezichtsbehandelingBasisbehandeling | € 20,-

Elke gezichtsbehandeling wordt gestart met een korte huidanalyse. Hierbij wordt de huid bekeken en op basis van een aantal vragen die zullen worden gesteld, bepalen we welke gezichtsverzorgingsproducten het beste zullen passen bij de wensen van jouw huid. Ook vindt er standaard een oppervlaktereiniging plaats en wordt de huid heerlijk verzorgd met fijne producten, geschikt voor jouw huidtype.

Maak je behandeling compleet met één of meerdere van onderstaande elementen naar keuze.

Vacuüm dieptereiniging | € 7,50
Wanneer je kiest voor de vacuüm dieptereiniging worden de poriën met een speciaal apparaatje door middel van vacuüm zuigkracht voorzichtig leeggezogen. Op deze manier wordt de huid diep gereinigd, zonder irritatie te veroorzaken of deze te beschadigen. Dit element is zeer geschikt voor de vette en onzuivere huid en/of wanneer je veel last hebt van mee-eters.

Peeling | € 10,-
Een peeling is een ideale behandeling om de huid een flinke boost te geven. Tijdens de behandeling worden dode huidcellen verwijderd en wordt de celvernieuwing van de huid gestimuleerd. Op basis van jouw huidtype en je wensen bepalen we welk type peeling voor jou het meest geschikt is. Zo is er de mogelijkheid voor een mechanische peeling met micro-scrubdeeltjes of een van de chemische peelings op basis van AHA fruitzuren. Met een peeling kan je de huid een eenmalige boost geven, maar deze behandeling is ook zeer geschikt om in kuurverband te plannen om resultaatgericht te kunnen werken. Zo kunnen peelings helpen om onzuiverheden te verminderen, de droge huid te hydrateren, huidpigmentatie te verminderen en ook rimpeltjes kunnen door middel van een peeling minder zichtbaar worden. Een peeling wordt afgeraden bij een zeer gevoelige huid.

Gezichtsmassage | € 17,50
Met dit extra element zit je altijd goed, want wie geniet er nou niet van een fijne massage?! Met een heerlijk olie-elixer wordt de huid 20 minuten gemasseerd, de perfecte duur voor een optimaal effect, zonder dat de huid overprikkeld raakt. De huid en gezichtsspieren ontspannen terwijl celvernieuwing en de aanmaak van elastine en collageen worden gestimuleerd. Nadien voel je je gegarandeerd als herboren!

Gezichtsmasker | € 10,-
Een fijn gezichtsmasker is niet alleen heerlijk ontspannend, maar ook nog eens ontzettend voedzaam voor de huid. Elk masker heeft zijn eigen unieke ingrediënten, die dus ook elk hun eigen effect hebben op de huid. Samen kijken we welke van deze maskers het beste bij jouw huid gebruikt kan worden. Deze laten we intrekken, terwijl jij heerlijk weg kan dromen bij een ontspannend muziekje. Na zo'n 10 minuten zijn de werkzame stoffen in de huid getrokken en blijven enkel de hulpstoffen achter op de huid. Deze worden voorzichtig verwijderd, waarna de huid fris, verzorgd en heerlijk zacht aanvoelt.

Voor een optimaal effect is het mogelijk een serum aan te brengen onder het masker (meerprijs €2,50). Deze zijn er in verschillende soorten en passen we uiteraard aan op de wensen van jouw huid. Door de warmtevorming die ontstaat onder het masker, kunnen de fijne moleculen uit het serum nog dieper in de huid hun werk doen, wat de huid een extra boost geeft.

Microlift | € 17,50
De microlift is bedoeld voor de rijpere huid met (lichte) rimpelvorming en (de eerste) tekenen van huidveroudering. Door middel van een apparaatje met vacuüm zuigkracht in combinatie met een speciaal diamanten opzetstuk, wordt de doorbloeding van de huid geactiveerd en de collageen aanmaak gestimuleerd. Bij behandeling in kuurverband zal dit zichtbaar de huid verstevigen en kunnen rimpeltjes en fijne lijntjes worden verminderd.

Plan direct je behandeling in!